Om Fotografen

5D3 1835-Edit

Velkommen til min hjemmeside.

Mit navn er Nikolaj Grundtvig, jeg er 40år og bor lidt udenfor Odense sammen med min kone Mie og vores to piger.

Lige fra jeg fik mit første kamera i hånden har jeg altid syntes at mennesker var det mest interessante at fotografere.

Det er med dette udgangspunkt jeg tager billeder.

Det er også derfor jeg endte med at basere min forretning på netop portrætbilleder og opgaver hvor mennesker er i fokus.

Jeg kastede hurtigt min kærligheden på bryllupsfotografering da denne genre indeholder nogle spændende udfordringer.

Når man fotograferer et bryllup skal man være på mærkerne og kende til det forløb og flow som en bryllupsdag som regel har.
Det handler om timing og indsigt, hvilket er noget man kan bruge hele livet på at træne.

Intet bryllup er ens og det er derfor også vigtigt at kunne omstille sig og tilpasse sig den pågældende situation.

Ud over dette er det bare en super positiv oplevelse at være med til et bryllup og det er fantastisk at overvære en dag som mange vil se tilbage på resten af deres liv.

Mit største ønske er at leverer billeder der lever op til eller overgår de forventninger der er før opgaven.  Et bryllup er en af livets vigtige dage og jeg sætter derfor en ære i at levere det bedste resultat.

Jeg har en grundlæggende stil når jeg fotograferer men forsøger altid at skabe en dialog med de brudepar jeg skal fotograferer så vi sammen kan blive enige om billedernes stemning og motiver.

For mig er det vigtigt med en god dialog og samarbejde så vi sammen kan opnå det bedste resultat. Når alle slapper af får man de bedste billeder. 
 
Ud over bryllupsfotograferingen har jeg et studie i Odense hvor jeg som regel bruger meget af min tid i de kolde måneder.

Mie (mine kone) fotograferer også og hendes hovedopgaver er billeder udenfor studiet.
Hun tager ligeledes bryllupsopgaver ind og gør det muligt at tilbyde to fotografer til dit bryllup. Ud over dette kan vi ligeledes tage flere bryllupsgaver ind.
Jeg har selv lært hende op og hendes stil matcher min(så du får den samme type billeder om det er Mie eller mig der fotografere opgaven) 

 Tilbage til toppen